REPEATER GSM Пятница, 26.04.2024, 07:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Февраль » 10
Як поліпшити мобільний зв'язок
 
 
Здаеться стільниковий зв'язок існує майже скрізь. Але навіть у великих мегаполісах є чимало "сліпих плям" де потрібне поліпшення стільникового зв'язку.
 
В основі всіх проблем з мобільним зв'язком - екранування стільникового сигналу об'єктами або велика віддаленість базової станції. Екранувати сигнал можуть сусідні будівлі, стіни будівлі, плити перекриття та інше. Тому поліпшення сигналів стільникового зв'язку стає необхідним. Нижче ми розповімо, як поліпшити прийом стільникового. 
 
Для того щоб покращити якість прийому стільникового сигналу на телефоні, його мо ... Читать дальше »
Переглядів: 1595 | Додав: bshurikat | Дата: 10.02.2015 | Коментарі (0)

Що таке стільниковий зв'язок

Зв'язок мобільних, або, як їх ще називають, стільникових, телефонів здійснюється не за допомогою дротів, як у звичайній телефонній системі, а за допомогою радіохвиль. Щоб зателефонувати по мобільному телефону, необхідно як зазвичай набрати номер. Тим самим радіо- послання надходить на базову станцію, керовану компанією що надає послуги стільникового зв'язку.

На станції, яка обслуговує всі дзвінки в межах даного радіуса або зони, контролюючий пристрій визначає дзвінок у вільний радіоканал. Крім того, воно направляє сигнал в автоматичну телефонну станцію стільникового зв'язку. Зчитуючи спеціальні коди, що передаються телефоном, АТС стежить за пересуванням автомашини по зоні першої станції. Якщо під час дзвінка машина мине зону і опиняється в наступній, дзвінок авт ... Читать дальше »

Переглядів: 1296 | Додав: bshurikat | Дата: 10.02.2015 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz