REPEATER GSM Пятница, 26.04.2024, 01:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Февраль » 10 » Як покращити якість прийому стільникового сигналу.
15:04
Як покращити якість прийому стільникового сигналу.
Як поліпшити мобільний зв'язок
 
 
Здаеться стільниковий зв'язок існує майже скрізь. Але навіть у великих мегаполісах є чимало "сліпих плям" де потрібне поліпшення стільникового зв'язку.
 
В основі всіх проблем з мобільним зв'язком - екранування стільникового сигналу об'єктами або велика віддаленість базової станції. Екранувати сигнал можуть сусідні будівлі, стіни будівлі, плити перекриття та інше. Тому поліпшення сигналів стільникового зв'язку стає необхідним. Нижче ми розповімо, як поліпшити прийом стільникового. 
 
Для того щоб покращити якість прийому стільникового сигналу на телефоні, його можна спробувати тримати при розмові по-іншому - двома пальцями замість всієї долоні, за верхню частину, за середину або за низ телефону або перекласти в іншу руку. Справа в тому, що рука людини може закривати вбудовану в телефон антену і значно погіршувати якість її роботи, що стає критичним в зонах зі слабким прийомом.
покращити якість сигналу
 
Як правило, стільниковий зв'язок поліпшується, якщо піднятися на височину - пагорб, пагорб або горище будинку. Щоб поліпшити зв'язок на телефоні можна поміняти стільникового оператора, так як базові станції різних операторів знаходяться в різних місцях і працюють з різною потужністю. Однак, найчастіше всі вищеперелічені способи не дають потрібно результату або попросту незручні.
 
Якщо ви хочете покращити якість стільникового сигналу у себе вдома, в офісі або на дачі, то найбільш зручний і ефективний спосіб - встановити систему посилення стільникового сигналу.
 
Така система складається із зовнішньої антени, яка встановлюється зовні приміщення (на стіні або на даху), репитера і внутрішньої антени, які знаходяться всередині приміщення (можна і в підвалі або на горищі).
 
Таким чином система створює "зону впевненого прийому", в межах якої можливо без проблем здійснювати здвінки та насолоджуватися всіма перевагами послуги, бездротового стільникового зв'язку
Переглядів: 1595 | Додав: bshurikat | Теги: Як покращити якість прийому стільни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz