REPEATER GSM Пятница, 26.04.2024, 08:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2014 » Июль » 3 » Декілька слів про ретранслятор
06:31
Декілька слів про ретранслятор

Знайомство з ретранслятором

Ретранслятор являє собою пристрій, який призначений для того щоб забезпечити зв'язок між двома і більше передавачами, віддаленими один від одного на великі відстані. Випробування новітнього активного ретранслятора радіорелейних станцій, призначеного для радіо і відео сигналу на великі відстані, провели на військовому полігоні.

У польових умовах мобільна станція, була розгорнута передавальна аудіо і відео сигнали апаратура. Відеокамера, закріплена на щоглі транслювала відео сигнал з полігону, на якому проходили навчання, прямо в штаб військового округу. Знаходяться в штабі воєначальники спостерігали за ходом навчання в режимі реального часу, а потім провели відеоконференцію безпосередньо з віддаленої радіостанцією. 

kitgsm-lintratekСпостереження за діями підрозділів в режимі реального часу дає можливість миттєвої оцінки ситуації у військових діях. На питання військових про збільшенні ретранслятора, представники міждержавної організації «Розвиток» відповіли, що цей ретранслятор може бути встановлений на безпілотних літальних апаратах і тоді дальність і стійкість передачі інформації збільшиться на відстань понад двохсот п'ятдесяти кілометрів. 

Незалежно від рельєфу місцевості та погодних умов, дальність сигналу ретранслятора, встановленого на щоглі висотою вісімнадцять метрів, в зоні прямої видимості досягає сорока - шістдесяти кілометрів, потім потрібно подальша установка наступних ретрансляторів. 

Щоб скоротити час згортання оперативного зв'язку і збільшити дальність сигналу, використовується безпілотний літальний апарат «Тайфун - 5», з проводовим харчуванням, піднятий на висоту сто метрів забезпечить дальність зв'язку до ста п'ятдесяти кілометрів, а безпілотник «К2», піднімаючись на висоту тисячу п'ятсот метрів , збільшить дальність зв'язку на двісті п'ятдесят кілометрів. 

На всіх безпілотних апаратах, штатно встановлений активний ретранслятор сигналів радіорелейних станцій. Висока надійність активного ретранслятора сигналів, його не великі габарити і низьке енергоспоживання, дозволяє використовувати його в якості резервного каналу постійної готовності наземної мережі. 

Активний ретранслятор радіосигналу станцій, працює при різниці температур при -50 до + 50 градусів Цельсія, чим не можуть похвалитися його зарубіжні аналоги. Всі розробки міждержавної компанії «Розвиток», проходять випробування в умовах максимально наближених до бойових і відповідають всім стандартам. 

Ретранслятори застосовую для того щоб передавати найрізноманітніші радіосигнали в різних діапазонах. Наприклад, для розширення мереж мобільного зв'язку.

Переглядів: 644 | Додав: bshurikat | Теги: Ретранслятор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz