REPEATER GSM Суббота, 27.04.2024, 07:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2014 » Декабрь » 25 » Підсилювач мобільного зв'язку
03:20
Підсилювач мобільного зв'язку

GSM комплект, підсилення мобільного зв'язку, складається:

Готові рішення - GSM комплекти - для підсилення стільникового зв'язку

1) Зовнішня антена - виконує роль, прийому / передачі, сигналу мобільного зв'язку від базової станції оператора. Розміщується частіше на даху будівлі. 2) GSM Репитер - стільниковий підсилювач(ретранслятор) з'єднується із зовнішньою антеною кабелем, підсилює GSM сигнал та за допомогою внутрішньої антени, транслює його в «мертві зони» приміщень. Сигнал від абонента аналогічним чином транслюється стільниковому оператору зв'язку. Принцип дії пристрою - радіосигнал транслюється із зони впевненого прийому по кабелю в «глухі зони», наприклад, всередині приміщень. GSM Репитер працює в дуплексному режимі, кількість одночасних розмов не обмежена.

pidsiljuvach_mobilnogo_zvjazku

Використання даного пристрою не вимагає спеціального узгодження з операторами стільникового зв'язку або Укрчастотнаглядом. 3) Внутрішня антена - забезпечує покриття мобільного сигналу всередині будівлі, далі сигнали від стільникових телефонів в приміщенні, приймається внутрішньою GSM антеною і ретранслюється в зворотньому напрямку через Repeater на зовнішню GSM антену та прямує до базової станції стільникового оператора. 4) Дільник потужності - служить для підключення додаткових внутрішніх GSM антен, збільшуючи зону охоплення радіозвязку. 5) Коаксиальный кабель - призначений для з'єднання всіх елементів підсилювача мобільного зв'язку між собою. Довжина кабелю обмежена загасанням сигналу. У залежності від марки кабелю та якості монтажних робіт, залежить довговічність і надійність роботи антенно-фідерної системи. 

Перш ніж купить репитер GSM необхідно визначити:

Частотний діапазон в якому працює стільниковий оператор, площу приміщення, де необхідно підсилити зв'язок, рівень та номер сигналу активного каналу, поблизу будинку.​

 



Щоб скористатися послугою спеціаліста для визначення, рівня сигналу у Вашому приміщенні.

Телефонуйте за номером:  +38 (067) 194-45-55  (багатоканальній)  м. Київ

Після визначення даних параметрів та підбору обладнання, виконуються монтажно-налагоджувальні роботи та інсталяція антенно-фідерних пристроїв.

 


Мобільний зв'язок - частина нашого життя і лише при пропажі зв'язку про неї починають згадувати. Всім знайома ситуація, коли під час важливої розмови несподівано переривається зв'язок через недостатній рівень сигналу, або наявності «глухих зон» у приміщеннях, де звязок повністю відсутній. Причини погіршення мобільного зв'язку - В місті: будівелі зі скла та залізобетону, створюють «екран» що перешкоджає проходженню радіохвиль. Навіть достатня кількість базових станцій не в змозі забезпечити покриття всієї території. За містом: через велику відстаней до базових станцій можливе ослаблення радіосигналу, також на якість сигналу впливає наявність природно-ландшафтних перешкод: гірська або лісиста місцевість. Принцип дії пристрою - радіосигнал транслюється із зони впевненого прийому по кабелю в «глухі зони», наприклад, всередині приміщень. GSM Репитер працює в дуплексному режимі, кількість одночасних розмов не обмежена. Використання даного пристрою не вимагає спеціального узгодження з операторами стільникового зв'язку або Укрчастотнаглядом. Надійне та ефективне рішення - використовувати підсилювач мобільного зв'язку (GSM репитер).

 
Переглядів: 2721 | Додав: bshurikat | Теги: підсилювач мобільного зв'язку, gsm репитер, gsm комплект | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz