REPEATER GSM Пятница, 26.04.2024, 20:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2014 » Октябрь » 22 » Як захиститься від прослуховування мобільного телефону
20:32
Як захиститься від прослуховування мобільного телефону

Захист від прослуховування мобільного

Без мобільного телефону сьогодні нам ніяк не обійтися! Як було раніше для того щоб зв'язатися з одним потрібно було домовиться на точний час і чекати поки він запізнюється. Зараз же коли збираються зустрітися говорять вже можна сказати банальну фразу - «Созвонимся». 

Мобільний телефон - наш друг і помічник. Але іноді мучать сумніви щодо його надійності в плані захисту інформації від сторонніх вух. Ви коли небудь замислювалися, що телефон можуть прослухати і під час розмови і під час того телефон, як телефон лежить мирно в сумочці.

захист від прослуховування

Звичайно, ми не говоримо, що зробити це просто, як показують в американських бойовиках. Коли хакер підключається до вашого телефону за 2 хвилини - це звичайно не реально. Для того щоб під'єднатися до вашого телефону і читати повідомлення або прослуховувати розмови зловмисникові потрібно обов'язково отримати доступ до вашого, а це можна зробити тільки маючи доступ до Вашого телефону або попросити вас дати цей доступ. Так, так ви не помилилися бо саме попросити дати доступ до телефону, тому без вашої згоди провернути і встановити яку або програму на ваш телефон дуже складно. 

Це можна зробити декількома способами, наприклад, ви заходите на сайт з вашого улюбленця, а там вас просять встановити додаток, який дозволить вам працювати швидше або будуть вам розповідати що встановивши даний додаток ви будете менше платити за телефон. Швидше за все Вам хочуть повісити який або вірус. Та це може бути і не програма прослушки або читання смс повідомлень, але все ж безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Деякі непрямі причини або 6 рад для захисту мобільного телефону від прослушки. 

Дані перераховані причинні як і було в заголовку не є сто відсотковим фактором прослушки мобільного телефону або наявністю вірусу, але це цілком може бути з якою то ймовірністю. 
Постійно підвищена температура телефону. Як правило, телефон в режимі очікування не гріється, так як він розроблявся, для того щоб бути постійно в режимі очікування, а якщо ви розмовляєте він споживає більшу кількість енергії і це викликає нагрів (а не із за того, що він випромінює радіохвилі, зупинятися на цьому не будемо так як це тема для окремої статті. Необхідно підписатися, для того щоб не пропустити нічого). Швидка розрядка телефону. Рекомендується хоча б раз на місяць. Запам'ятовувати як часто ви заряджаєте свій телефон. 
Підозріла активність. Буває так, що підсвічування включається саме по собі? Цілком можливо, що мобільним на відстані хтось керує. Хоча відбуватися подібне може і в результаті перешкод, коли здійснюється передача даних або прийом. 

Обережність при роботі в Інтернеті. Бажано поставити антивірус якщо ви активно використовуєте Інтернет зі свого мобільного телефону. Якщо ж ресурсу телефону не вистачає, а це цілком може бути якщо у вас не андроїд з процесором в 1 ГГц. То просто бути обережним при завантаження сторінок і підозрілих сайтах і не потрібно заходити по всіх посиланнях які приходять вам на пошту, ну це звичайно вже всім відомо. 

Підозрілі відключення телефону при розмові. Пояснювати даний факт я думаю не варто. Пропажа грошей на телефоні. Як правило будь-яка програма яка хоча б примарно може контролювати телефон зв'язується з сервером через Інтернет шляхом з'єднання через gprs, або EDGE. Якщо ви помітили пропажу грошей варто зателефонувати оператору і уточнити куди поділися гроші з вашого рахунку. У статті як зателефонувати оператору ви можете прочитати як бисть додзвонитися представнику консультаційного центру операторів мтс, київстар, лайф. 
І на завершення хотілося б додати, що якщо ви хочете прослухати, чий то телефон і в цьому нічого не розумієте, то вірити всім сайтам які пропонують за допомогою тільки номера телефону власника і ваші гроші прослухати телефон, не потрібно вірити наслово. Як правило, це буде простий обман на гроші
.

Переглядів: 901 | Додав: bshurikat | Теги: мобільний телефон, прослуховування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz