REPEATER GSM Суббота, 27.04.2024, 04:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Сентябрь » 12 » Як правильно вибрати підсилювач сигналу
16:20
Як правильно вибрати підсилювач сигналу

Критерії вибору стільникового підсилювача 

У місцях віддалених від міста найчастіше зустрічається така проблема, як повна відсутність або пропажа стільникового зв'язку. Ця проблема вирішується придбанням підсилювача сигналу стільникового зв'язку.

Що з себе являє підсилювач стільникового зв'язку?
Репітер або електронний блок управління відповідає за посилення рівнів вихідних і вхідних сигналів. Сюди входить зовнішня антена, яка перехоплює сигнал з ретранслятора, і внутрішня антена. Є ще кілька дільників і кабель невеликої довжини, які необхідні в тих випадках, коли потрібно підключити більше однієї антени.
Репітер і внутрішні антени звичайно кріплять на стелю або стіни. Зовнішні антени встановлюють на дах або на стіни. Антену можна закріпити на спеціально підготовленій щоглі, яка розташовується на землі або на покрівлі.

Поради щодо вибору GSM підсилювача
В ідеалі, підсилювач стільникового зв'язку підбирають індивідуально під кожен випадок - різні моделі потрібні для вирішення різних завдань. Непоганим варіантом буде збірка комплекту самостійно. Правда, вам доведеться брати до уваги деякі технічні нюанси пристрою.

Репітер вибирають виходячи з трьох параметрів:
- Стандарт стільникового зв'язку і робочий діапазон частот;
- Коефіцієнт підсилення сигналу;
- Вихідна потужність підсилювача.

Є репітери, які розраховані на частотні діапазони стандарту GSM 1800 і GSM 900. Таким чином, чим нижче буде частота радіосигналу, тим більшу відстань він зможе подолати. Але в цьому випадку і радіосигнал буде гірше проникати через різні перепони

Вибір внутрішніх і зовнішніх антен
Внутрішні антени різноманітні в своїх модифікаціях і дизайні. Але розглядати необхідно не дизайн пристрою, а його технічні якості. Встановлювати антени треба таким чином, щоб зони покриття сусідніх антен трохи накладалися один на одного. Це виключить виникнення мертвих зон в приміщеннях.

Вибір дільника сигналу і кабелю
Щоб з'єднати всі елементи системи посилення стільникового зв'язку необхідно використовувати високочастотний коаксіальний кабель з хвильовим опором 50 Ом.
Якщо траса невеликої довжини, то відмінно підійде кабель марки 5D-FB. Якщо траса більшої довжини, то вибирайте кабель марки 8D-FB. А якщо траса більше 50 метрів, то вам необхідний кабель марки 10D-FB. Для кожної марки кабелю йде свій тип роз'єму.

Установку підсилювача стільникового зв'язку краще довірте фахівцям.

>> Комплекти для підсилення зв'язку на базі Репітера GSM <<

Переглядів: 785 | Додав: bshurikat | Теги: підсилювач сигналу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz