REPEATER GSM Пятница, 26.04.2024, 04:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2014 » Июль » 3 » Як покращіти сигнал телефону.
06:19
Як покращіти сигнал телефону.

Як вплинути на якість взаємодії телефону з базовими станціями.

Скидання або погана якість звуку під час проходження викликів є результатом низької потужності сигналу. Причини можуть бути різними, але в будь-якому випадку сигнал покращити можна, якщо тільки справа не в незадовільному стані самого телефону.

Способи вирішення проблеми

1. Проконсультуйтеся зі своїм постачальником телекомунікаційних послуг (стільниковим оператором). Можливо, що ваш будинок або офіс знаходяться в так званій "мертвій зоні" покриття стільникового зв'язку. Якщо це дійсно так, ви можете звернутися безпосередньо в офіс свого оператора і подати заявку на поліпшення якості зв'язку. Буде непогано, якщо вашу заяву буде колективним. Тоді ймовірність швидкого розгляду вашого звернення і позитивної реакції на нього збільшиться. Зазвичай в таких випадках оператори зв'язку виробляють монтаж додаткових антен в подібній зоні.

2. Якщо оператор зв'язку поки нічим не може вам допомогти, підпишіть з ним договір про монтаж індивідуальної зовнішньої антени для посилення стільникового сигналу (репітера).
Укладати такий договір слід тому, що ваша антена може згодом створювати перешкоди для роботи базових станцій.

3. Виберіть місце для антени. Постарайтеся, щоб на шляху проходження сигналу було якомога менше будівель, дерев та інших перешкод. Враховуйте при цьому й поверх, на якому розташовується ваша квартира або офіс.

4. Зайдіть в інтернет і виберіть компанію, що займається монтажем таких конструкцій. Створіть замовлення на послуги з монтажу репітера. Не намагайтеся встановити репитер самостійно, якщо у вас немає для цього достатньої кваліфікації. До речі, ви можете непогано заощадити, якщо придбаєте зовнішню антену і підпишете договір про послуги з однією і тією ж компанією. Обов'язково перевірте наявність у фірми сертифікатів безпеки обладнання.

5. Не піддавайтеся на рекламу всіляких саморобних пристроїв для підсилення сигналу (наприклад, прокладок під акумулятор). По-перше, придбання таких пристроїв значно полегшить ваш гаманець, а по-друге, вони абсолютно марні.

Переглядів: 1435 | Додав: bshurikat | Теги: Як покращити сигнал телефону. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz