REPEATER GSM Пятница, 19.04.2024, 12:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Ноябрь » 11 » Репитер для приміщення
22:09
Репитер для приміщення

Стільниковий репитер gsm для квартири або офісу.

Сьогодні життя сучасної людини немислима без мобільного зв'язку. Стільниковий телефон є практично у кожного - від школяра до пенсіонера. Неважливо, де ми знаходимося: на роботі, вдома або в дорозі - мобільний телефон супроводжує нас всюди.  Навіть в квартирі, де встановлений стаціонарний телефонний апарат, сьогодні ми здебільшого користуємося мобільним зв'язком. Зручність стільникового зв'язку стало настільки звичним, що ми його практично не помічаємо. До тих пір, поки не опинимося перед неприємним фактом: мобільний телефон погано «ловить» сигнал і користуватися ним неможливо.

Щорічно в Україні будуються тисячі будинків, зводяться нові мікрорайони. Ринок нерухомості розвивається швидкими темпами. Здавалося б, все прекрасно: безліч молодих сімей отримують житло, перебираються в просторі світлі квартири в багатоповерхових будинках. Нові райони мають розвинену інфраструктуру, тут є все для комфортного життя: чисті під'їзди, працюючі ліфти, прилегла територія облагороджена і так далі. Але радість новосілля затьмарює те, що стільникові телефони працюють в нових районах дуже погано або не працюють зовсім.

Сьогодні більшість сучасних будинків зводиться з використанням залізобетонних конструкцій. Це дозволяє вести будівництво дуже швидко - багатоповерховий житловий будинок в наш час зводиться за лічені місяці. Але залізобетон, крім своїх очевидних переваг має ще одним властивістю - він погано проводить радіохвилі. Отже, сигнал з базової станції, проходячи через товсті залізобетонні стіни, істотно послаблюється, що і викликає нестабільну роботу мобільних пристроїв. Слабкий сигнал може призвести до несподіваного перериванню розмови, поганий чутності, перешкодам. Робота в такому режимі швидко розряджає акумуляторну батарею телефону - він може відключитися в будь-який момент.

Ще одна причина, яка призводить до погіршення якості стільникового зв'язку - не надто ефективна робота стільникових операторів. Розгортання базових станцій не встигає за темпами будівництва - саме тому у всіх нових мікрорайонах відзначається нестабільний сигнал. Як правило, через якийсь час проблема вирішується, але кращим виходом з положення буде придбання стільникового репитера.

Стільниковий репитер може придатися не тільки новоселам - в будь-якому великому місті можна знайти велику кількість «мертвих зон», куди стільниковий сигнал пробивається з великими труднощами. Це може бути пов'язано як з рельєфом місцевості, так і з особливостями міської забудови. Впливає на потужність сигналу розташування базових станцій, занадто висока щільність будинків, фольгована захист покрівель будівель, тоновані стекла, джерела різних радіоперешкод. Причин може бути багато, але всі вони означають лише одне: розмовляти по телефону стає неможливо. Отже, вихід з положення - установка стільникового репитера.

Підсилювач стільникового сигналу (стільниковий репитер) - це пристрій, який призначений для посилення сигналу від базової станції, в результаті чого мобільний телефон працює в звичайному режимі і приймає стабільний сигнал достатньої потужності.

>> Комплекти для підсилення зв'язку на базі Репітера GSM <<

Сучасні мобільні телефони використовують два популярних радіочастотних діапазону - це GSM900 і GSM1800. Саме ці діапазони використовують всі провідні Українські оператори стільникового зв'язку: Київстар, МТС, Life:). Стільниковий репитер дозволяє підсилювати сигнал в цих діапазонах і стільниковий зв'язок стає можливою навіть у зонах слабкого покриття, наприклад, далеко за містом, у підвальних приміщеннях, на яхтах та інших судах, на бурових вежах і так далі. Тому, якщо при використанні мобільного телефону відзначається низька якість зв'язку (не кажучи вже про її відсутність) - то покупка стільникового репитера буде найкращим виходом із ситуації. Репітер - практично 100% гарантія, що проблем з сигналом стільникового зв'язку більше не буде.

Стільниковий репитер - технічно складне обладнання, яке може забезпечити безперебійну роботу мобільних телефонів тільки у разі його правильної установки. Перед придбанням репитера і особливо перед монтажем всієї системи, потрібно впевнитися, що всі елементи, включаючи сам підсилювач, виготовлені відповідно до існуючих стандартів якості і мають сертифікат відповідності. Обладнання повинно бути безпечним і ввезено в країну відповідно до чинних законодавчих норм. Неякісне обладнання або обладнання, не призначене для роботи з Українськими стільниковими операторами, може лише посилити проблему і погіршить якість зв'язку.

Переглядів: 1484 | Додав: bshurikat | Теги: репітер gsm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz