REPEATER GSM Четверг, 25.04.2024, 04:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2014 » Сентябрь » 16 » Підсилення мобільного зв'язку
09:49
Підсилення мобільного зв'язку

Підсилення мобільного стільникового зв'язку 

В останнє десятиліття спостерігається стрімке зростання ринку бездротового зв'язку прогнозує ситуацію, коли більшість абонентів використовуватимуть багатофункціональні смартфони, що працюють з високою швидкістю передачі даних, а послугами операторів мобільного зв'язку через 10-15 років буде користуватися близько 100% населення розвинених країн. 

Разом з тим очікується істотне збільшення ринку пристроїв, які забезпечують посилення мобільного зв'язку в місцях незадовільного рівня сигналу мобільного зв'язку. Найбільшим попитом користуватимуться підсилювачі, здатні працювати в більшості частотних діапазонів. Приводами для прогнозування такої ситуації є: 

• відсутність в деяких районах стільникових мереж, в умовах масової відмови споживачів від стаціонарних апаратів зв'язку; 

• маленька щільність населення окремих місць і, як наслідок, низька щільність розташування вишок мобільного зв'язку; 

• зростаюча потреба населення в установці охоронних систем сигналізації, коли також потрібно стійкий сигнал зв'язку. 

Посилення мобільного зв'язку має великі переваги для користувачів мобільних телефонів в радіусі їх дії. Низький рівень сигналу провокує пристрій на роботу в напруженому режимі з викидом випромінювання великої потужності. Репітер ж, приймаючи сигнал на себе і обробляючи його, бере на себе потужність і нейтралізує її. Користувач ж телефону не береться під, в даному випадку підвищеного випромінюванню, оскільки пристрій працює в штатному режимі. Можливо, репітери назавжди позбавлять людство від підозр на реальну загрозу від використання мобільних телефонів.

Переглядів: 638 | Додав: bshurikat | Теги: посилення мобільного зв'язку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz