REPEATER GSM Четверг, 25.04.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2017 » Октябрь » 4 » Почему бы не купить репитер gsm, когда нет сети.
09:03
Почему бы не купить репитер gsm, когда нет сети.

GSM репитер купить в Украине

GSM-ретранслятор - це підсилювач GSM сигналу стільникового зв'язку, що забезпечує високу якість зв'язку в зоні з поганим покриттям.

Репітери, що працюють в 900-му діапазоні частот, найчастіше підходять для посилення сигналу стільникового зв'язку Київстар. Рідше і Водафон (МТС) Лайфсел переважно працює в роумінгу, та використовує найближчі станції конкурентів.

Коли рекомендується купити репитер GSM?

GSM-репітери зазвичай використовуються в таких випадках:

Зона низького покриття знаходиться далеко від базової станції - стільниковий сигнал слабкий через велику відстань. Найчастіше це проблема виникає на дачах і в заміських будинках. Не менш актуальним є питання покупки GSM репитера для баз відпочинку, кемпінгу в рекреаційних зонах, готелів і ресторанів, розташованих за межами міста і т. Д.
GSM репитер купить в Украине

Об'єкт знаходиться в радіусі «сліпої плями» - в зоні «зоні відсутності сигналу», в якій прийом GSM сигналу блокується природними перешкодами (гірський рельєф, розташування в низовині, густа лісосмуга та інші) або особливостями матеріалів, використаних при будівництві (залізобетонні та металоконструкції).

Також з цією проблемою часто стикаються власники громадських закладів або промислових об'єктів, розташованих на низькому рівні (в тому числі, підземних паркінгів).

Коли через слабкого сигналу не тільки виникають перебої з мобільним зв'язком, але і в процесі розмови виникають звукові перешкоди, мова співрозмовника чути нечітко і так далі. GSM-репітери не тільки покращують сигнал, але і підвищують якість зв'язку.

 

Чи не шкідливі репітери для здоров'я?

Підсилювачі сигналу не тільки не шкодять здоров'ю, а й навпаки - зменшують СВЧ-випромінювання мобільних пристроїв: стабільний сигнал дозволяє телефону обійтися без вбудованого підсилювача, тим самим його виходить потужність зменшується, а акумулятор довше зберігає заряд.

GSM-ретрансляція - пристрій, що підвищує якість стільникового зв'язку.

Принцип роботи GSM-репитера

Репитер, також званий ретранслятором (повторителем), працює за принципом прийому-передачі:

Прийом GSM сигналу з базової станції мобільного оператора здійснюється за допомогою зовнішньої антени: вона підсилює його і передає на внутрішню сервісну антену, розміщену в зоні, що вимагає поліпшення зв'язку. Від внутрішньої антени надходить до репітера, який, в свою чергу, транслює його для мобільних пристроїв.

Передача сигналу здійснюється за тим же принципом, тільки в зворотному порядку: від телефону або планшета до ретранслятора, від нього - до внутрішньої антени, яка підсилює його і передає зовнішньої антени, встановленої на вулиці (на даху або на фасаді будівлі), і звідти вже - до базової станції оператора.

Робочий діапазон частот

GSM-репітери працюють в діапазоні 900 і 1800 МГц. Cтандарт GSM 1800 володіє безперечною перевагою, тому що здатний одночасно обслуговувати в три рази більше число абонентів, тому застосовується, як правило, в пунктах з високою щільністю населення. У приміських зонах, як правило, використовується стандарт GSM 900. Його перевага - велика зона покриття від однієї базової станції.

Як вибрати і купити GSM репитер?

При виборі репитера необхідно врахувати такі нюанси:

Стандарти зв'язку і частотний діапазон, підтримувані Вашим оператором стільникового зв'язку;
Коефіцієнт посилення, необхідний для безперебійної зв'язку і потужність ретранслятора, здатна забезпечити її на необхідному рівні; Сумісність з комплектуючими: які антени і кабелі підійдуть для репитера?

Знайти відповіді на інші питання допоможуть наші менеджери: для отримання консультації зателефонуйте: (096)464 10 66 (Київ) або на сайті: topgsm.com.ua

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1313 | Додав: bshurikat | Теги: GSM репитер купить в Украине | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz