REPEATER GSM Четверг, 25.04.2024, 01:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Апрель » 24 » Мобільний телефон не ловить мережу
01:56
Мобільний телефон не ловить мережу

Якщо мобільний зв'язок обривається.

Здійснюючи дзвінок по мобільному телефону, людина бажає бути на зв'язку, навіть якщо сигнал її мінімальний. Заради досягнення зазначеної мети абонент готовий на ряд незвичайних дій, як то: наближення до вікна, заняття строго певного місця в просторі, відсутність найменших рухів.

В окремих випадках можна вийти з дому, зайнявши оптимальне положення на прилеглій гірці. Зараз ми постараємося розібратися з ситуацією, коли мобільний телефон відмовляється ловити мережу. Про те, як це завдання вирішити, і піде мова далі.

 

Існує три основні причини зазначеної вище проблеми:

- несправність телефону;

- несправність сім-карти;

- відсутність покриття;


Даний перелік наводить на наступне міркування: телефон можна відправити на гарантійне обслуговування, сім-карту замінити, однак виникає питання, що робити з сигналом gsm-оператора, особливо якщо такий відсутній. Почнемо з того, що погане покриття - це досить часте явище.

Для того існує ряд об'єктивних причин: інтерференція сигналу gsm, перешкоди для поширення сигналу, перевантаження базових станцій. Якщо сигнал неякісний, зв'язок обриватися, неможливо зрозуміти слова співрозмовника, і він не чує вас.

Проблему вирішити можна, встановивши систему посилення мобільного зв'язку. Її принцип роботи не надто складний. За допомогою подібних систем акумулятори тримають заряд в середньому на 20-30 відсотків довше, оскільки мобільному телефону більше не потрібно витрачати енергію для пошуку мережі.

Працює така система так: зовнішня антена ловить сигнал від станції оператора, передає допомогою коаксіального кабелю до gsm-репітера, де отриманий сигнал посилюється, а після приходить до внутрішніх антен. Останній етап - розподіл сигналу між мобільними телефонами абонентів. Є можливість купити готовий GSM комплект стільникового підсилювача для самостійної установки, який включає в себе всі необхідні елементи (репитер, кабель з роз'ємами, антени).

Важливий момент. Крім всіх перерахований нами причин слабкого сигналу існує ще й людський фактор. Точніше, йдеться про можливе використання людьми знаходяться неподалік особливих gsm-глушилок. Такі пристрої просто можуть «не пустити» сигнал до мобільного телефону.

Переглядів: 2179 | Додав: bshurikat | Теги: мобільний зв'язок обриватися, сигнал неякісний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz