REPEATER GSM Четверг, 18.04.2024, 13:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Июнь » 3 » Як посилити сигнал 3G
19:45
Як посилити сигнал 3G

Антена для модему

Київстар 3G Як правило, одні набувають USB 3G модем через відсутність високошвидкісного проводового інтернету. Останнім часом помічена значна активізація з прокладання оптоволоконних ліній зв'язку в приміські кооперативи, але як ми всі розуміємо - не всім пощастить. Інші роблять свій вибір у бік мобільності - щоб інтернет завжди був під рукою, наприклад на планшеті або ноутбуці.

Купуючи 3g модем, багато хто може зіткнутися з такою проблемою, як низька швидкість інтернету (наприклад: сторінки ледве завантажуються). На жаль 3G мережі побудовані не у всіх містах. Якісний 3g є тільки у великих містах мільйонниках (Київ, Харків, Одеса, Львів). Але є кілька способів прискорити якість зв'язку, і отримати відносно швидкий Інтернет.

3g umts modem antenna

За містом хороша швидкість Інтернет з'єднання і якісний коннект відіграє дуже важливу роль. Що ми робимо коли погано показує телевізор? Правильно - встановлюємо зовнішню антену або ж при її наявності виробляємо точну настройку - коригування.

Посилити сигнал 3G - збільшити швидкість Інтернету

Можна звичайно скористатися USB подовжувачем для того, що-б розташувати модем на вікні і при певних умовах це дійсно може принести позитивний результат. Бажано використовувати такий подовжувач довжиною не менше 1,5-3 метра. Цей спосіб дуже простий і не вимагає особливих зусиль, і навичок.

Інша справа - виносна спрямована 3G (UMTS) антена. Це дійсно діючий і професійний підхід до вирішення проблеми. Наше завдання прийняти сигнал на вулиці (як правило антени встановлюються на дах), посилити його за допомогою зовнішньої антени і передати на модем Київстар, МТС або Life:)

Переглядів: 1464 | Додав: bshurikat | Теги: 3g модем, Антена для модему, Київстар 3G | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz