REPEATER GSM Пятница, 19.04.2024, 05:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2015 » Февраль » 21 » Як поліпшити мобільний зв'язок
02:44
Як поліпшити мобільний зв'язок

Методи поліпшення доступності мобільного зв'язку

Багато стикаються з такою проблемою, як недостатній сигнал мережі, використовуваної в різноманітних мобільних пристроях. Поганий сигнал може бути пов'язаний з далеким розташуванням станції оператора, з перешкодами у вигляді одночастотних хвиль. Також нерідко перешкодою для проникнення в приміщення стільникового зв'язку стає товста бетонна стіна. Напівпідвальне і підвальне приміщення, як правило, взагалі не здатне пропускати сигнали.

У світі розвиваються технологій було придумано пристрій, що дозволяє підсилювати сигнал стільникового зв'язку - репитер. Репітер являє собою пристрій, який деяким чином перетворює хвилі, які виходять від базової станції оператора, і передає їх всередину приміщення. Сам прилад має досить просту модифікацію. 

репітери пікосел

На зовнішню стіну будівлі, в якій потрібно підвищений рівень сигналу, встановлюється антена, яка здатна тільки приймати і передавати хвилі. Всередині самого репитера знаходиться складна система, яка за допомогою антен та перетворювачів очищає сигнал і підсилює його. Згодом він передається на антени, які встановлені всередині приміщення і вже від них надходить до пристроїв, що використовують мобільний зв'язок.

Сьогодні є безліч фірм, які виробляють підсилювачі стільникового зв'язку. Однак заслуженою довірою споживачів користуються репітери PicoCell, які характеризуються високою продуктивністю і довгим терміном служби. Їх використання актуально навіть у населених пунктах, які знаходяться на значній відстані від базових станцій операторів. Репітери PicoCell значно посилюють сигнал, внаслідок чого мобільний зв'язок з'являється навіть у важкодоступних місцях. Взагалі пристрої фірми PicoCell дуже часто застосовують на парковках, де утруднений проходження хвиль і в офісах, де потрібен високий рівень стільникового сигналу.

На сьогоднішній день можна вибрати найрізноманітніші репітери PicoCell - існує безліч моделей пристрою. Практично всі репітери здатні приймати і перетворювати сигнали найвідоміших стільникових операторів, що користуються найбільшою популярністю. Безліч модіфікаційрепітера призначені для різних місць використання. Вибравши оптимальну потужність пристрою, діапазон його роботи, посилення, можна отримати відмінний сигнал стільникового зв'язку.

Репітери - прекрасний засіб, що дозволяє підсилити стільниковий сигнал в окремому приміщенні. Примітно, що високий рівень сигналу забезпечений усім пристроям, які знаходяться в зоні дії репитера. Це дає можливість при використанні одного пристрою забезпечити стабільним зв'язком велике число користувачів

Переглядів: 925 | Додав: bshurikat | Теги: Репітери PicoCell | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz