REPEATER GSM Вторник, 16.04.2024, 22:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

...

+38(067)194-45-55

Статистика сайту

Головна » 2014 » Июль » 3 » Як покращити сигнал антени.
15:54
Як покращити сигнал антени.

Як покращіти якість передачі телевізійного сигналу

Ефективність роботи телевізійного приймача і якість зв'язку в цілому визначається багатьма параметрами. Це і характеристики антени, і віддаленість від центру мовлення, і навітьхарактер місцевості, де встановлений приймач. Щоб покращити сигнал, потрібно врахувати ці умови і постаратися усунути дію небажаних і шкідливих факторів.

Зона гарантованого прийому телевізійного сигналу залежить від рельєфу. Обов'язково враховуйте характеристики місцевості.По можливості встановіть антену на найвищій точці, що прилягає до вашого дому. Для забезпечення необхідної висоти антенного пристрою при необхідності використовуйте додаткову щоглу, надійно укріпивши її дротяними розтяжками.

Виберіть оптимальну конструкцію приймальні антени. Вимоги до неї такі: простота і надійність, достатня просторова вибірковість, здатність пропускати широку смугу частот, невелике вхідний опір і високий коефіцієнт посилення сигналу. Для зони невпевненого прийому має також особливе значення відношення рівня сигналу до рівня перешкод.

При незначній віддаленості від телецентру (кілька десятків кілометрів) використовуйте для поліпшення сигналу антену типу "хвильовий канал" з простим або петлевим вібратором, що складається з трьох елементів. Антени подібного типу випускає промисловість, але при наявності мінімальних радіоаматорських навичок виготовити її можна своїми силами.

Перевірте правильність установки антени і зробіть її настройку. Для цього підберіть оптимальне співвідношення розмірів елементів антени, що вимагається для прийому сигналу обраних станцій. Правильно орієнтуєте конструкцію в просторі, націливши антену на мовний центр або ретранслятор.

Використовуйте для поліпшення сигналу спеціальний антенний підсилювач. Розміри, конструкція і спосіб підключення такого пристрою можуть бути самими різними. При виборі підсилювача звертайте увагу на зазначені в технічній документації частотні характеристики і рівень шуму. Налаштування підсилювача, застосовуваного для конкретної моделі телевізійного приймача, доручіть професіоналу. В іншому випадку ефективність пристрою буде низькою.

При установці антени Вам знадобиться:

   - антена;
   - щогла (опора);
   - антенний підсилювач.

Переглядів: 1001 | Додав: bshurikat | Теги: Як покращити сигнал антени. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024Використовуються технології uCoz